28/4/08

Entrevista a Invicis

Aquest cop ens toca xerrar amb els Invicis, grup de La Pobla de Segur que practica el hard rock amb pinzellades de funk. Ells es van ajuntar a mitjans de l'any passat, i començaren a sonar amb versions d'altres grups. És a finals del mateix 2007 quan decideixen tancar-se a l'estudi per a donar forma al que són els seus dos temes pròpis enregistrats fins el moment, 'El rei' i 'La muntanya maleïda', temes que es poden escoltar al seu MySpace. Fins i tot, han participat en el concurs musical 'Canto sense vergonya' de Lleida Televisió, en el qual s'han donat a conéixer al públic lleidatà i català en general. Afronten l'any 2008 amb moltíssimes ganes de tirar endavant i amb la ment ficada en els futurs concerts i en el seu primer treball, que tenen pensat treure quan tinguin enllestits tots els seus temes pròpis. Invicis està format per la Marta (veu), l'Albert (bateria), el Ricard (guitarra) i en Roger (baix).




RP: Bones Invicis! Com us trobeu actualment?
INV: Doncs molt bé, estem en fase de composició i treball de local. Estem rodant els nostres últims temes per tenir-los a punt pels concerts que tenim a la vista: el PoblaRock’08 i possibles bolos que aniran sortint.


RP: D’on sorgeix el nom d’Invicis?
INV: El nom d’Invicis sorgeix d’un dels nostres majors vicis, la música.


RP: En quin any vau començar l’aventura?
INV: Invicis va començar a funcionar a mitjans del 2007, fent versions per donar forma a la banda i així agafar afinitats musicals entre nosaltres.


RP: En quin idioma acostumeu a cantar?
INV: Català, Castellà i Anglès, majoritàriament.


RP: Si actualment anéssim a veure un concert dels Invicis, ens trobariem amb un grup de versions o amb un grup amb els seus temes pròpis?
INV: Actualment Invicis compta amb una hora i mitja de repertori entre les versions i els nostres temes. El directe d’Invicis es basa potencialment en els seus temes i alguna versió per deixar “respirar” al públic.




RP: Quines influències té Invicis com a grup?
INV: La música d’Invicis rep influències de bandes tant contundents com Skid Row, la part més funk d’Extreme, i la potència d’Ugly Kid Joe...


RP: Quin ‘estil musical’ us definiria?
INV: Invicis es mou entre el HardRock i tocs de funk.


RP: Quina es la filosofia del grup?
INV: Fem música per divertir-nos.


RP: Teniu ja un parell de temes enregistrats, ‘El rei’ i ‘La muntanya maleïda’. Quina valoració en feu? Han rebut els dos temes una bona acceptació per part de la gent?
INV: “El Rei” i “La muntanya maleïda” son dos de les nostres primeres composicions que vam enregistrar a finals del 2007 amb la col·laboració de Carles Bel (sound enginyer). Un cop acabat el master i després que el públic les escoltés creiem que l’acceptació ha estat bona, sobretot “El rei”, ja que és més comercial que “La muntanya maleïda”. Tot i això, cal mencionar que aquest últim tema parla de la muntanya de Tor, i quan la gent s’hi fixa ho troben molt curiós.





RP: Expliqueu-nos una mica en que consisteix el programa de Lleida Televisió , ‘Canto sense vergonya’ en el qual us heu presentat.
INV: El “Canto sense vergonya” és un projecte del Servei de Política Língüística de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Lleida. Hi vam participar bandes de les terres de Lleida que utilitzem el català com a llengua conductora.


RP: També heu tingut l’oportunitat de conéixer en Marc Parrot, conegut músic i productor català. Com us ha provat auqesta experiència?
INV: Vam baixar a Lleida a enregistrar un programa de TV al que hi va venir en Marc Parrot, va escoltar els nostres temes i va comentar amb nosaltres trets diferencials de la nostra música. Va ser una experiència divertida. El projecte va finalitzar amb un concert que vam fer al Cafè del Teatre a Lleida juntament amb la resta de grups participants. Va estar molt bé.


RP: Quants concerts heu realitzat i quins teniu a la vista?
INV: De moment portem 4 ó 5 bolos en directe però la cosa anirà a més.


RP: Quines perspectives teniu de futur?
INV: El futur, aprofitar l’estiu per fer bolos i de cara al setembre o octubre i tancar-nos a l’estudi per enregistrar el nostre primer cd.


RP: Teniu pàgina web?
INV: Sí! La nostra pàgina web és: http://www.invicis.info/ i també tenim MySpace, és: www.myspace.com/invicis.





RP: Us heu quedat amb les ganes de dir alguna cosa?
INV: Ens agradaria recordar que existeix l’Associació Musical del Pirineu (AMUP) entitat que es dedica a potenciar la música i els esdeveniments musicals per les nostres contrades. Fan falta més projectes com aquest. I que aquest proper dissabte dia 3 tothom al PoblaRock!!


RP: Voleu dir alguna cosa als que segueixen el Blog?
INV: Doncs que el segueixin visitant i que aprofitin i recolzin aquestes iniciatives.
Salut i Rock&Roll!!

5 comentarios:

Els dijous nous dijo...

Bones!!!
ja tornem a estar per aquí, jeje!!
sonen molt bé els Invicis, rock genuí poblatà, que jo que crec que ja és un subgènere per si sol!!
El Pallars creix i aviat serà el centre del rock, com a mínim, lleidatà

venga salut i sort per als Invicis!!

PD: Invicis van tocar el passat Juliol el dijous de la FM de La Pobla?? eren ells e que sí?? Així ja hem compartit escenari!!!

Lluís (Déjà vu)

Anónimo dijo...

hey people!
vam tenir l plaer d compartir escenari am ells a la festa major de pobla i sonen molt be!
i els temes dl myspace tb stan mol b!

ja era ora un grup d fora d tremp, k mes k el rock pallarès semblava l rock trempolí jajaja :p


au! adws!

Anónimo dijo...

ben bons akets invicis! sho prenen en serio i aixo es basic!

ah rafa, et recordo q en nanok es de figuerola d'orcau jejej

salut !!

Anónimo dijo...

Vinga vinga que això no pari!! Bons aquests Invicis, no sabia de la seva existència! Qui són els següents? Salutacions

Anónimo dijo...

ei aixo de la trobada que vol dir un concert des grups de tremp? pudrie se com el opblarock xo am tots els gruos de aqui, a vere si es veritat i toquen ekatombe i verborrea q tenim ganes!