27/10/08

Entrevista a Conjunto Vacío

-
Tornem a l'entrevista mensual a RockPallars i ho fem amb el gust d'entrevistar i presentar-vos (si encara no els coneixeu) un jove grup trempolí amb moltíssima projecció. Si ja déiem la temporada passada que amb els Ek-Tombe el futur estava assegurat, amb la confirmació dels Conjunto Vacío ho podem corroborar del tot, doncs els quatre components del grup tenen 16 anys i moltíssimes ganes de tocar i disfrutar de l'experiència. Amb només cinc mesos de vida Conjunto Vacío va pujar per primera vegada a un escenari a Salàs de Pallars, i va deixar una molt bona impressió entre els assistents. Poc després, van repetir a Palau de Noguera i ens van sorprendre a tots amb versions punk-rockeres cuidades fins a l'últim detall i demostrant una maduresa envejable per a moltes altres bandes de pocs mesos de vida. Un grup, sens dubte, a seguir d'aprop. Conjunto Vacío està format per Àlex Gàsquez (guitarra solista i veu), Ferran Pareja (guitarra rítmica), Gerard Roca (baix) i Francesc Flores (bateria).



-

RP: Bones Conjunto Vacío!! Com us trobeu actualment?
CV: Bones!! En aquests moments ens trobem en un període de creixement musical. Anem assajant també de cara a futurs concerts que ens puguin sortir i buscant també noves versions.


RP: D’on surt el nom de ‘Conjunto Vacío’?
CV: Doncs no sabíem quin nom posar-nos, havíem provat amb dos noms però no ens acabaven de fer el pes, fins que un dia, a causa d’una broma amb un amic sobre un problema de Mates, l’Aleix Aleu va proposar el nom de Conjunto Vacío, ens va agradar a tots i ens el vam quedar com a nostre.


RP: En quin any vau començar l’aventura?
CV: Doncs fa poc, hem començat al febrer d'aquest 2008.


RP: En quin idioma acostumeu a cantar?
CV: Normalment cantem en castellà, ja que la majoria dels grups que ens agraden canten en castellà.


-

RP: Quines són les vostres influències com a grup?
CV: Barricada, La Polla Records i grups per l’estil.


RP: I les de cada component del grup?
CV: A l'Álex li agraden grups com ara Iron Maiden, Barricada, Extremoduro o Metallica. Al Cisco Sum 41, Extremoduro i Marea Al Ferran Ska-p, Kaotiko, Segismundo Toxicómano, El Último Ke Zierre, Marea, Extremoduro o Boikot i al Gerard La Polla Records, Extremoduro, Sangtraït, Barón Rojo, Los Suaves, Iron Maiden, Metallica, Platero y Tú, Marea, Sínkope o Transfer. Podeu veure que els nostres gustos musicals són bastant semblants.


RP: Quin és l’últim concert que heu anat a veure?
CV: El d'Extremoduro a Lleida el 17 de octubre.





RP: Quin estil musical us definiria?
CV: Sense dubtes, el punk-rock.


RP: Quina és la filosofia del grup?
CV: Ens encanta la música, i ens apassiona tocar-la.


RP: Teniu algun tema enregistrat o teniu pensat fer-ho?
CV: De moment no en tenim cap tema enregistrat, però esperem que en un futur no molt llunyà fós possible arribar a enregistrar algun tema nostre, tot i que si ho féssim seria sense lletra. Ja veurem, però la veritat és que en tenim moltes ganes.




RP: Concerts realitzats fins el moment?
CV: Com bé has dit, hem tocat només a Salàs de Pallars i a Palau de Noguera aquest any i estem molt contents d'haver-ho fet. A veure si ens surt algun concert ben aviat, de moment el dia 8 de novembre estarem al Poliesportiu el Casal a la festa que organitzen els de 4t d'ESO per a fer diners per al viatge de final de curs. Us esperem a tots allà!!


RP: Perspectives de futur?
CV: Intentarem millorar, tocar millor que fins ara, seguir passant-nos-ho bé i, si pot ser, tocar en llocs més importants i/o amb més públic.


RP: Teniu pàgina web?
CV: La veritat és que no! Si algú té algun dubte o alguna pregunta a fer, que ens ho vingui a consultar a un dels quatre, que nosaltres encantats us respondrem.




RP: Us heu quedat amb les ganes de dir alguna cosa?
CV: Doncs voldríem donar les gràcies a tota la gent que ha vingut als nostres concerts, a tots aquells que alguna vegada han vingut als assajos a veure com sonàvem i a la gent que ens ha deixat qualsevol tipus de material per realitzar la nostra tasca (ja siguin amplificadors, taula de so, etc.) També us donem les gràcies al Blog del Rock Pallarès per aquesta entrevista!


RP: Voleu deixar un missatge per als seguidors del Blog?
CV: Només que es segueixin passant pel Blog (que sabem que igualment ho faran), que és un Blog que està molt bé perquè amplia el coneixement de la gent sobre els grups d’aquí i que vagin a tots els concerts que puguin!!

Aupa!!

10 comentarios:

Els dijous nous dijo...

MOl bo! una altra entrevista al blog! i d'un altre grup ben jove!!!
pro una cosa.... que tal un grup nascut a Tremp que no sigui de Punk-Rock?? A que sona a utopia??? Vinga xavals, aviam si apareix algun grup més alternatiu a la "Movida trempolina"!!
Sort als Conjunto Vacío!!!

Els dijous nous dijo...

Noi! no se que passe q no et puc firmar al flog, o sigui q felicitats pel liderat!!! estàs q et surts!

Anónimo dijo...

i aki els primers a firmar els d sempre. els clients habituals jeje

mol b mol b, la veritat s k lo pok k e sntit sonen força b! xo weno dien k els i agrada iron maiden, metallica... i coses d lstil avere kuan es treuen alguna versió. k staria d puta mare .


au! adws!! salut i burro'n'roll

Anónimo dijo...

a mi tambe hem van agradar mol a salas!!!!!!! bajo el suelo!!!!!

Anónimo dijo...

MOL BONES GENT!
Em sembla que el dia 14 juntament amb "ek.tombe" toque Conjunto Vacío.
Que segueixi així el rock del pallars, que hi ha molts grups joves que seguiran portan molts concerts durant una bona temporada,
i bona entrevista la d'aquet mes.
A mi em van sorprendre moltíssim a Palau, perquè ha estat un grup que ningú se l'esperave i per part meva em va fe saltar a totes les cançons.
Ens veiem!
LARGA VIDA AL ROCK!

Els dijous nous dijo...

ATENCIÓ, ATENCIÓ!!!! NOTÍCIES FRESQUES!!!
Propera actuació a la UPC de Manresa:
Sin Koartada + Déjà vu!!!!!!!

PD: Roytons on the power!!

Els dijous nous dijo...

amb l'emoció m'he oblidat del dia!! el dijous 27 de novembre per la tarda (esperem q foti bon temps...)

Els dijous nous dijo...

Bones!!
aviam si pots penjar lo del bolo a Manresa Deja vu + Sin Koartada a Manresa... no es al Pallars, pero hi ha una bona representació de pallaresos...
Salut!

Els dijous nous dijo...

Merci!!

rockpallars dijo...

Gràcies a tots per comentar!

La pròxima entrevista serà, aquest dia 28, a L'Últim Burro!

salut!