20/11/07

Segona entrevista: Sin Koartada

Bones!!

En primer lloc i abans que res, ens agradaria agrair a totes les persones que han visitat i/o han firmat en aquest Blog la seva col·laboració. Han sigut gairebé un centenar de visites i una vintena de comentaris, fet que demostra que el moviment musical pallarès està més viu que mai.

També aprofitem per a animar a tots aquells grups pallaresos que no són de Tremp i que, per tant, potser no coneixem tant, a que es posin en contacte amb nosaltres, ja que aquest no és un espai únicament de grups o entitats de Tremp, sinó del Pallars en general.
És evident que hem ficat, al ser de Tremp, aquells grups que ens són més propers i que amb major o menor mesura coneixem. Això no vol dir tampoc que aquelles bandes 'desaparegudes', o que ja fa anys que no toquen no hi tinguin un lloc.

En definitiva, intentarem englobar bandes actuals (en actiu) i bandes 'mítiques' ja desaparegudes del Pallars. El correu de Rock Pallars és rockpallars@hotmail.com, només heu d'enviar un correu explicant qui sou i ens ficarem en contacte amb vosaltres. Us demanem la vostra col·laboració i així intentarem entrevistar a grans personatges, músics i antigues bandes pallareses i entre tots recordarem grans concerts!!

Ja us podem avançar que en la pròxima actualització, entrevistarem els Sin Koartada, jove banda punk-rockera de Tremp. Ens explicaràn les seves sensacions en els seus inicis, inquietuds... i si no hi ha res de nou ho publicarem el pròxim 28 de Novembre, i així tots els '28' de cada mes. Per cert! La votació dels Déjà Vu restarà oberta fins llavors, així que encara teniu temps per votar!!

Tornem a repetir el nostre agraïment per la col·laboració de tots!!

Salut!!

2 comentarios:

Els dijous nous dijo...

Ieep!!
Ja veig que la cosa es va actualitzant... per fi ja no surt la nostra cara de moniatos perki jaja! aviam k tal l'entrevista de Deja Vu! per cert jo tb he actualitzat el blog (ja tocava), kuan t'aburreixis mol ja u sas.

i una altra cosa, jugueu a Artés aket finde o estic ekivocat? ja em diràs kelcom i el dijous k ve estas invitat a la festa de Sta Bàrbara, aki la uni, no pots fallar!!!

Apa, salut!!

Anónimo dijo...

quan la pengeu avui o dema la entrevista?