25/5/09

El CEIP Valldeflors busca grups per al festival de final de curs

Bones!!

L'Associació de mares i pares d'alumnes (AMPA) del CEIP Valldeflors de Tremp està buscant grups locals per a la nit del festival de final de curs que es cel·lebrarà el proper 20 de juny al pavelló del Casal de la mateixa localitat. Es posa a disposició dels artistes l'equip de so, que en un principi anirà a càrrec del Sansa i la possibilitat de negociar altres condicions.
Si teniu un grup musical i esteu interessats en actuar-hi, envieu-nos un correu a: rockpallars@hotmail.com i us donarem el telèfon de contacte de l'AMPA del CEIP Valldeflors.

En un altre ordre de coses, ens agradaria avisar a tots els grups interessats en participar al FestiPallars 2009 que finalment el festival es cel·lebrarà el dissabte dia 27 de juny i no el dia 20 com s'havia acordat en un principi. El canvi de dia és per qüestió d'horari, doncs a un parell de grups no els anava bé el dia 20.

Així doncs, queda fixada la nova data per al FestiPallars 2009, que enguany es cel·lebrarà a La Pobla de Segur i que comptarà amb una gran representació de grups pallaresos que citarem un cop estiguin del tot confirmats.

Això és tot de moment, fins la propera!!

Salut!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

i paguen o no? perke si no ya no fa falta que dises nada mas........

Anónimo dijo...

Bones!
Conjunto Vacio toke al Valldeflors.
I al Festipallars tambe!

Agur gent!

Els dijous nous dijo...

Dissabte dia 1 d'agost a Oliola (Noguera) actuació confirmada de Déjà vu, a la 1:30

Anónimo dijo...

Hvala za intiresny Blog

Anónimo dijo...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

בית מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] גדולים אנו מציעים שירותי אירוח מגוונים גם ישנו במקום שירות חדרים המכיל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]אחרוחות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר מוגשות ישירות לחדרכם!

לפרטים נוספים אנא לפנות לאתרנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]