4/8/08

Tornem-hi !!


Bones pallaresos!!

Doncs ja tornem a ser aquí, després d'uns dies de descans, i ho fem amb diverses novetats:

Primer de tot fer referència a la principal novetat del Blog en sí, que veureu que és força interessant, doncs hem ficat un link directe a totes les entrevistes que hem anat fent als grups musicals i entitats. Ho veureu com sempre a la part dreta de la pàgina en l'apartat 'Entrevistes'.

Comentar també que la Ia Trobada de músics pallaresos, que va tenir lloc a la pista del Pinell de Tremp el passat 21 de Juny va ser tot un èxit tant de participació de grups com de públic, i gairebé es pot confirmar la pròxima edició per a l'any vinent.

També informar que, com haureu vist en el cartell que hem penjat, aquest dissabte dia 9 actuaran a la Factoria del Ritme de Balaguer i a partir de les 23:00h. les formacions Adrenalina i Ek-Tombe en un concert de suport al CSO La Chispa, de Lleida. Els acompanyaran les bandes Silversuck, de Barcelona i Malaguanyats, de Balaguer. Podreu trobar més informació visitant: http://www.projectepopular.blogspot.com/.

Volem demanar per altra banda la col·laboració de tothom però sobretot de tots els grups musicals i culturals per a mantenir actualitzada l'agenda de concerts. Així, quan es confirmi qualsevol actuació, bolo, concert o acte envieu-nos un correu a rockpallars@hotmail.com especificant-nos el dia, lloc, hora, espai... i tota la informació que creieu que sigui d'interès. És important mantenir l'agenda al dia per a saber on actuen tots els grups que conformen aquest Blog i d'aquesta manera els quatre gats que visiten el Blog us podran venir a veure allà on sigui.

En un altre ordre de coses, us hem d'explicar també que Rafa, membre de Déjà Vu i Jordi, component de Verborrea estan preparant un nou projecte de versions en acústic. Encara no tenen nom, però la intenció és de començar a actuar a finals d'aquest estiu per bars i sales del Pallars, així que estarem pendents de qualsevol novetat per a publicar-ho.

De moment res més, anirem informant sobre això i molt més, merci de nou per la col·laboració de tots plegats.

Salut!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

ja ere hora que tornes aixo!!!!! somhi ekatombe a balaguer! ho trobo molt fort els vec massa joves per anar a balaguer a un centre social daquests!?

Anónimo dijo...

Eps!!
be, be...jo intentant posar-me al dia des de Mallorca i ja era hora d'actualitzar!!!

Lluís

Anónimo dijo...

No se toka en un centro okupa.el lokal es legal solo ke la fiesta es en apoyo a un centro social okupado,Kreo ke hay ke apoyar a los xavales y darles oportunidades de este tipo,oportunidades ke yo no tuve la suerte de tener a su edad.Ke nadie se preokupe dejaremos el pabellon alto.Un saludo.KINI(adrenalina)